Sziasztok!

 

Nagyobb hangvételű bejegyzés következik, mert az összerakott sereg elérte célját. 1500 pont. A korábbi listám némiképpen változott, a részleteset az első csatát követően teszem közzé csatajelentéssel egyetemben, amit reményeim szerint egy héten belül meg tudok ejteni! Amit itt nem jelenítettem meg, egy további Rune Priest, ha kifestem, lehet kiemelem majd egy újabb posztban, de lehet csak csatajelentésen fogjátok látni, majd elválik még!

Az elején írtam, hogy mikkel estem neki, ezt akkor kiegészíteném. Vettem két stormclaw doboz wolf felét, és volt sok bontásra váró csm-em is. A miskolci klubból Zolinak köszönhetően rengeteg csm bithez jutottam, amiért rengeteg vatikáni valuta jár majd :D

Ezen Felül kisgecko adott némi démon szárnyért 6 jump packot. A kampánydobozból a termiket és az egyik hq-t elcseréltem egy bontatlan devastator és assault marine dobozra (persze utána kiadták a wolfosítottat, amiért megrovásban részesítettem a GW-t) Így összesen, hogy volt két segítőm és jópár megörökölt csm figura, cirka 25e Ft-ból épült fel a sereg. A három csapat bemutatását követően összesítem, hogy hasonlót miből lehet építeni!

A három további osztagból az első az assault squad. A vezér power axe-val és storm shielddel, van benne két plazma pisztolyka is.

DSC_0649.jpg

 

Long Fangs. A csapat  két lascannonosból, egy ancientből és egy direkt a végére tartogatott rakétásból áll, akit középen hátul láthattok. Igen, egy fém cyclone-val a kezében. Na rajta nem sok wofl bit van, egyetlen nem látható vállapja, valamint a lordnál megmaradt lábszár. Van akinek tetszik, van akinek már kicsit sok az ilyen harcolunk amivel van megoldásból, mindenesetre, rakétásat keveset tudunk építeni bármelyik dobozból, viszont termi dobozból maradhat ilyen szabadon, vagy lehet beszerezni, úgyhogy, akinek rakétás marine hiánya van, beszerzésre fel!

DSC_0644.jpg

A harmadik osztag szintén egy Grey Slayers osztag. Két plazma puska, valamint a górénál aki elől látható, egy storm bolter.

DSC_0651.jpg

 

És most következzen az, amivel az általam megálmodott 1500 pontos sereg felépíthető!
2 doboz grey wolfs
2 doboz skyclaws
1 doboz long fangs
1 doboz chaos space marines
1 doboz command squad

Ebből összehozható 50 figura, ami elég egy hangulatos elveszett kompánia sereghez. Remélem, hogy az eddigi írások és nem túl jó képek meghozzák mások kedvét is valami hasonló kivitelezéséhez.
Ám a blogot nem állítom meg a seregösszeállításnál, lesznek még csatajelentések, ahol remélhetőleg majd a képeken látszódik a sereg színesedése is!

A továbbiakban nem tudom fogom-e még bővíteni a létszámot, mert szívesen kezdenék egy tanithi sereget is, szintén 1500 pontot megcélozva, mert az is fluffos és hangulatos, de majd elválik, ha lesz új figurám, itt a blogon úgy is meg fog jelenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://13urfarkasok.blog.hu/api/trackback/id/tr656677453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása